Λίγα λόγια για την εταιρεία μας

Η Εταιρία

Αποστολή μας στην Κίχλη είναι ο δημιουργικός σχεδιασμός, η ορθολογική και αποτελεσματική ανάπτυξη καθώς και η κερδοφόρος επένδυση και λειτουργία μικρών ξενοδοχείων πολυτελείας και έργων ανάπτυξης ακινήτων κορυφαίας ποιότητας.

Όραμά μας είναι η μεταμόρφωση μοναδικών ακινήτων μικρού και μεσαίου μεγέθους σε ξενοδοχεία boutique με υπηρεσίες «σήμα κατατεθέν» (signature facilities and amenities) μέσω της δημιουργικότητας, της τεχνογνωσίας, της μεθοδικότητας καθώς και της ομαδικής συνεργασίας με τα προσεκτικά επιλεγμένα μέλη της κατάλληλης ομάδας.

Προσελκύουμε και εκπαιδεύουμε συνεχώς αφοσιωμένους επαγγελματίες που διακρίνονται για το ομαδικό τους πνεύμα, με σκοπό τη δημιουργία δελεαστικών χώρων εργασίας εντός των οποίων παρέχουμε αυθεντική φιλοξενία στους καλεσμένους μας.

Ιστορικό

Η Κίχλη ιδρύθηκε το 2003, από τους αδελφούς Άγγελο και Χρήστο Σεφεριάδη, με όραμα να μετατραπεί σε μια ηγετική και πρωτοποριακή εταιρία στο χώρο της λειτουργικής διαχείρισης μικρών ξενοδοχείων πολυτελείας στην Ελλάδα. Η εταιρία βρήκε σύντομα το δρόμο της στην αγορά και, μετά την εδραίωσή της επεκτάθηκε και στο πεδίο της ανάπτυξης ακινήτων.

Μελλοντικός στόχος της Κίχλη είναι η ανάπτυξη μικτών έργων τα οποία θα συνδυάζουν μικρά ξενοδοχεία πολυτελείας με εξυπηρετούμενες παραθεριστικές κατοικίες πολυτελείας.

Η ομάδα μας

Χρήστος Σεφεριάδης

Μετά την αποφοίτησή του από το Cornell University School of Hotel Administration με εξειδίκευση στην Ανάπτυξη Ακινήτων και τα Χρηματοοικονομικά, ο Χρήστος εργάστηκε σε ποικίλους τομείς συμπεριλαμβανομένων του ξενοδοχειακού, των συμβουλευτικών υπηρεσιών αλλά και του οινοποιητικού. Πριν την ίδρυση της Κίχλη, είχε αποκτήσει διεθνή εμπειρία εργαζόμενος στην Αμερική, την Ευρώπη και την Αφρική. Ασχολείται κυρίως με την λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων και την παρακολούθηση των οικονομικών τους αποτελεσμάτων.

Άγγελος Σεφεριάδης

Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, ο Άγγελος Σεφεριάδης έχει σταδιοδρομήσει στον ξενοδοχειακό αλλά και τον χρηματοοικονομικό τομέα. Με πτυχίο στα Χρηματοοικονομικά και την Ανάπτυξη Ακινήτων (Finance and Real Estate) από το Cornell University School of Hotel Administration, ξεκίνησε την καριέρα του στην Alpha Finance στην Αθήνα και μετά στο Βουκουρέστι. Πριν ιδρύσει την Κίχλη, ο Άγγελος ήταν υπεύθυνος των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων του ομίλου J&P (Athenaeum InterContinental και "Yes Hotels").

O Άγγελος είναι ενεργό μέλος του ΣΕΤΕ και του ΣΙΔ.

Πάνος Τσούμπας

Ο Πάνος Τσούμπας είναι σημαντικό μέλος της Κίχλη. Από το 2005 είναι υπεύθυνος διαχείρισης όλων των τεχνικών θεμάτων της εταιρείας. Η εμπειρία του Πάνου περιλαμβάνει άνω των 25 ετών διαχείρισης κατασκευαστικών έργων, τόσο οικιστικών όσο και ξενοδοχειακών καθώς και τη διεύθυνση τεχνικών τμημάτων κατασκευαστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Στράτος Σταματέρης

Ο Στράτος Σταματέρης ασχολείται με την συλλογή και ανάλυση όλων των καθημερινών οικονομικών στοιχείων των ξενοδοχείων για να έχει στη διάθεσή της η Κίχλη χρήσιμες οικονομικές καταστάσεις και αναφορές λειτουργικών αποτελεσμάτων. Είναι επίσης ο σύνδεσμος της Κίχλη με το λογιστήριο του κάθε ξενδοχείου.

Μαρίνα Κοντοπούλου

Η εμπειρία και το πτυχίο της Μαρίνας Κοντοπούλου στις γραφιστικές τέχνες αποδεικνύονται σημαντικά στην καθημερινή και εντατική επικοινωνία με τις εταιρείες επικοινωνίας των ξενοδοχείων για τον συντονισμό των εβδομαδιαίων ενημερώσεων, τα μενού και τις μπροσούρες. Επιπλέον, η εμπειρία της Μαρίνας στη διοργάνωση δεξιώσεων και εταιρκών events είναι καθορστική.

Προσφορά Θέσεων Εργασίας