Ανάπτυξη Ακινήτων

Η Κίχλη ασχολείται ενεργά με την ανάπτυξη και πώληση πολυτελών εξοχικών κατοικιών.

Τα έργα αυτά ανήκουν και αναπτύσσονται εξ ολοκλήρου από την Κίχλη. Η επιλογή και αγορά του οικοπέδου, η χρηματοδότηση, η επιλογή και ο συντονισμός των μελετητών, η διαχείριση της κατασκευής καθώς και το μάρκετινγκ και οι πωλήσεις ελέγχονται από την ομάδα της Κίχλη.

Η επιτυχής ολοκλήρωση του πρώτου έργου της Κίχλη το 2002 στις Σπέτσες, μας έδωσε τις απαραίτητες γνώσεις και την εμπειρία για την πραγματοποίηση ενός μεγαλύτερου έργου, της ανάπτυξης εφτά πολυτελών εξοχικών κατοικιών στις Σπέτσες. Η κατασκευή του έργου ολοκληρώθηκε μέσα στο 2008.

Κοινοπρακτική Ανάπτυξη Ακινήτων

Η Κίχλη έχει εξετάσει τη βιωσιμότητα κοινοπρακτικών σχημάτων ανάπτυξης ακινήτων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Οι ιδιοκτήτες ακινήτων ενδεχομένως να ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη των περιουσιακών τους στοιχείων χωρίς άμεση δική τους εμπλοκή ή να ενδιαφέρονται να διατηρήσουν ιδιοκτησιακή συμμετοχή σε ένα ευρύτερο σχήμα.

Η Κίχλη μπορεί να συμμετέχει σε τέτοια έργα ανάπτυξης, προσφέροντας στους συνεταίρους/πελάτες, εκτός από πιθανή επενδυτική συμμετοχή, λεπτομερή σχεδιασμό, ξεκάθαρες διαδικασίες εγκρίσεων και λεπτομερείς περιοδικές αναφορές προόδου σε τεχνικά, εμπορικά και χρηματοοικονομικά θέματα.

Κατοικίες προς πώληση

Spezzie

www.spezzie.com

Στο έργο Spezzie αναπτύξαμε εφτά πλήρως ανεξάρτητες πολυτελείς εξοχικές κατοικίες στο Καστέλι των Σπετσών. Κάθε ένα από τα εφτά σπίτια έχει ιδιωτική πισίνα, ενώ όλα τα σπίτια απολαμβάνουν μοναδικές πανοραμικές θέες του Αργοσαρωνικού και της Πελοποννήσου.

Ο σχεδιασμός, η μελέτη και η κατασκευή του έργου συνδυάζουν τη γνώση των απαιτήσεων μιας παραθεριστικής σπετσιώτικης κατοικίας, τον σεβασμό της τοπικής αρχιτεκτονικής, την τήρηση των πολεοδομικών κανονισμών και διατάξεων και την επιλογή σύγχρονων, αλλά και ευκολοσυντήρητων ηλεκτρομηχανολογικών λύσεων.Το έργο βραβεύθηκε με το "2008 Best Development South-Eastern Europe Award" στον καταξιωμένο διαγωνισμό Homes Overseas Awards στο Λονδίνο.

Λεπτομέρειες για το έργο και πληροφορίες πωλήσεων βρίσκονται στο www.spezzie.com.

Προηγούμενα έργα

Το πρώτο έργο ανάπτυξης ακινήτων της Κίχλη ήταν το "Κοκκινάρια", ένα συγκρότημα τεσσάρων πολυτελών κατοικιών στην περιοχή Κοκκινάρια των Σπετσών. Οι τέσσερις αυτές ανεξάρτητες κατοικίες πουλήθηκαν σύντομα μετά την αποπεράτωση της κατασκευής τους.