Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών

Η Κίχλη διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία για την παροχή μεγάλου εύρους συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Από την ίδρυσή της, το 2003, η Κίχλη έχει εκπονήσει σειρά μελετών για λογαριασμό πελατών της ενώ έχει συμμετάσχει ενεργά σε διαπραγματεύσεις εξαγορών, αλλά και χρηματοδότησης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Download case study

Χρηματοοικονομική Ανάλυση

Η Κίχλη διαθέτει την τεχνογνωσία για να εκτελέσει χρηματοοικονομική ανάλυση υπαρχουσών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και μέσω αυτών να επισημαίνει τάσεις, δυνητικά προβλήματα καθώς και κρυμμένες ευκαιρίες για βελτίωση.

Η εξαιρετική ακρίβεια των χρηματοοικονομικών αναλύσεων που παράγουμε είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού της θεωρητικής μας κατάρτισης σε χρηματοοικονομικά θέματα, της τεχνογνωσίας μας στην κατασκευή ηλεκτρονικών χρηματοοικονομικών μοντέλων και κυρίως της σημαντικής εμπειρίας μας με τα πραγματικά μεγέθη και αποτελέσματα εν λειτουργία ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Μάρκετινγκ & Πωλήσεις

Η σε βάθος και εμπειρική κατανόηση των ξενοδοχειακών προϊόντων μάς δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο σχεδιασμό και την εκτέλεση αποτελεσματικών σχεδίων μάρκετινγκ και πωλήσεων.

Συνδυάζοντας τα κατάλληλα εργαλεία μάρκετινγκ με τη βαθειά γνώση των ελληνικών και διεθνών έμμεσων και άμεσων καναλιών πώλησης τουριστικών προϊόντων, εξασφαλίζουμε την εκπόνηση αποτελεσματικών σχεδίων μάρκετινγκ. Η θετική συνεργασία μας με τις δημιουργικές ομάδες εξασφαλίζει τη σωστή εφαρμογή των σχεδίων.

Μελέτη Βιωσιμότητας

Πέρα από την ανάπτυξη του concept λειτουργίας ενός έργου, η Κίχλη έχει τη γνώση και την εμπειρία να αποτυπώσει ποσοτικά την επιχειρηματική λειτουργία του έργου. Οι προβλέψεις μας, βασιζόμενες στην εμπειρία μας από την πραγματική λειτουργία ξενοδοχειακών μονάδων σε συνδυασμό με τα χρηματοοικονομικά κριτήρια του πελάτη, παρέχουν ακριβείς ενδείξεις της βιωσιμότητας της επένδυσης.

Οι μελέτες βιωσιμότητας που αναπτύσσουμε μπορούν να περιορίζονται στο επίπεδο της λειτουργικής βιωσιμότητας ή, εφόσον το απαιτήσει ο πελάτης, μπορούν να συμπεριλαμβάνουν χρηματοοικονομικά στοιχεία και θέματα χρηματοροών.

Ανάπτυξη Concept

Από ένα πολυτελές θέρετρο σε ιδιωτικό νησί ως τη λειτουργία πολυτελών επαύλεων εντός οικολογικού αγροκτήματος, η Κίχλη έχει αναπτύξει ποικιλία από concept λειτουργίας επιχειρήσεων φιλοξενίας. Στα πλαίσια της ανάπτυξης ενός concept ξενοδοχειακής επιχείρησης, η Κίχλη εξετάζει τόσο τα εμπορικά θέματα της πρότασης όσο και τις τεχνικές προδιαγραφές, αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές κατευθύνσεις (briefs) αλλά και τον σχεδιασμό και την προδιαγραφή των θεμάτων ανθρώπινου δυναμικού.